AD Oliebollentest

AD - Algemeen Dagblad Oliebollen test
Algemeen dagblad Oliebollentest

AD Oliebollentest - 2011, 2e plaats met een negen en half!

2011 - 2e met ZEER GOED 9,5
2010 - 6e plaats
2009 - 12e plaats
2008 - 9e plaats
2007 - 10e plaats
2004 - 2e plaats

2011

Raadhuisplein - Nieuwerkerk a/d IJssel

Testresultaten Oordeel jury: ZEER GOED

Gewicht per bol: 97g
Prijs per bol: € 0,80
Aanbieding: 10 voor 7,00
Vet percentage: 6,3%

Conclusie: Muller bakt al jaren op hoog niveau. Zijn permanent hoge score wijst op kwaliteit. Hier wordt een mens vrolijk van. Dit zijn oliebollen zoals oliebollen behoren te zijn. Geweldige prestatie.Oliebollenbakkerij in het nieuws

31-12-2007: Oliebollentoerisme naar Nieuwerkerk

31-12-2008: Anderhalf uur wachten voor een zakje oliebollen

De volledige uitslag: AD Oliebollentest 2011

12-2009: Fok Forum: Oliebollen! waar zitten de goede bakkers?

31-12-2009: De Oliebollenbakkerij op de radio

Op geheel Hollandse wijze zijn ook wij met bescheidenheid opgevoed en het lag vroeger dan ook niet in onze aard om makkelijk over onze smakelijke oliebollen te beweren dat we beste oliebollen bakken. Juist dan is het ieder jaar weer fantastisch om in het AD te kunnen lezen dat we goed bezig zijn. Elk jaar dat we in de top 10 van de AD Oliebollentest zijn geëindigd hebben we daar apetrots een feestje voor gevierd. Het is nogal wat om in 2011 van hun jury een 9.5 te krijgen voor je kraakverse krentenbollen. Die bevestiging geeft je toch steeds weer een schouderklopje en inmiddels ook het vertrouwen om zelf vol trots over onze heerlijke oliebollen uit te weiden.

Het AD Oliebollen testpanel proeft in zo ontzettend veel zaken verse krentenbollen dat aan hun mening niet te tornen valt. Met gepaste trots citeren wij hier dan ook wat er in 2011 over ons werd geschreven: “Conclusie: Muller bakt al jaren op hoog niveau. Zijn permanent hoge score wijst op kwaliteit. Hier wordt een mens vrolijk van. Dit zijn oliebollen zoals oliebollen behoren te zijn. Geweldige prestatie.”

Oliebollenbakkerij - Oliebollen met kwaliteit

Het AD panel mag zich beperken tot het testen van onze overheerlijke krentenbollen, De Oliebollenbakkerij staat natuurlijk ook garant voor de prima kwaliteit en uitstekende smaak van onze verse appelbeignets, heerlijke Berliner bollen, naturel oliebollen appelflappen, appelbollen en verrukkelijk gesuikerde bananenbollen. Daarvoor horen wij altijd graag de mening van ons dagelijks oliebollen testpanel: namelijk u!
Gelukkig lezen we ook van u op forums en op Facebook goede berichten over onze smakelijke oliebollen. Ondertussen blijven wij de beste kwaliteit ingrediënten inkopen om ook dit seizoen weer de lekkerste appelflappen, beste amandelbollen en meest smakelijke berlinerbollen voor u te bakken. Natuurlijk hopen we ook dit jaar weer in de top 10 te eindigen, Remon Muller houdt het hierover kort: "Ik heb gewoon volop vertrouwen in de komende AD test, ik heb tenslotte vertrouwen in mijn oliebollen, al blijft het altijd spannend".

Maar vooral hopen we dat u, als u denkt aan lekkere oliebollen kopen, meteen aan ons denkt! Of we het nou hebben over oliebollen kopen aan de gezellige kraam of online oliebollen bestellen, we hopen dat u ons telkens weet te vinden voor uw kraakverse oliebollen en appelflappen en andere smakelijk gevulde oliebollen. Het is namelijk enorm goed om te lezen dat het AD oliebollenteam vrolijk wordt van onze verse oliebollen, maar het is vooral de bedoeling dat u er vrolijk van wordt.

Oudejaarstip!

Oliebollen invriezen, uit zichzelf laten ontdooien (2 uur van te voren). NIET ONTDOOIEN IN DE MAGNETRON! Vijf minuten opwarmen in een voorverwarmde oven op 160 graden.

Eet smakelijk

vanaf

Oliebollenpakket het andere kerstpakket

Oliebollenpakket Pakket samenstellenpakket samenstellen

Of laat de bollen bezorgen!

Bezorgbol
Online oliebollen bestellenpakket samenstellen