Verse oliebollen online bestellen

De lekkerste online Oliebollen

Van oudsher worden er in Nederland en Belgiƫ oliebollen gegeten en De Oliebollenbakkerij zet deze traditie met plezier en toewijding voort. Met veel gevoel voor kwaliteit worden alleen A-merk producten als ingrediƫnten gebruikt waarmee wij voor u een ruim assortiment aan verse oliebollen bakken.
Van de heerlijke naturel oliebollen, lekkere oliebollen met krenten en rozijnen tot onze meesterlijke roomboter appelbeignets kunt u telkens weer de allerbeste smaak verwachten. Dat blijkt ook jaar na jaar uit de AD oliebollentest, waar onze verse oliebollen al meerdere jaren in de top 10 staan. Het staat dus wel vast: oliebollen kopen doet u hier!

Ons assortiment oliebollen bestaat om te beginnen natuurlijk uit de lekkerste oliebollen, met of zonder krenten en rozijnen, altijd vers gebakken in arachideolie. Wij maken gebruik van een goede kwaliteit meel, dat proeft u terug in de smaak en in de structuur.
Bij de gevulde bollen is natuurlijk ook de vulling van uitstekende kwaliteit. Verse appels of bananen, overheerlijke bakkersroom, frisse ananas, stoofpeertjes naar grootmoeders recept en mooie kersen maken van onze lekkere gevulde oliebollen een ware traktatie.
Traditionele appelflappen, roomboter appelbeignets en lekkere appelbollen met verse stukjes appel, kaneel en rozijnen, lukt het u nog om te kiezen?

Met bijzondere trots maken wij ook elk jaar weer onze smakelijke berlinerbollen voor u klaar, gevuld met heerlijke banketbakkersroom en wat dacht u van onze even verrukkelijke amandelbollen? Wij vullen deze lekkere amandelbollen niet alleen met 100% amandelspijs, maar bestrooien ze ook met krokant amandelschaafsel.
Deze mogen met recht tot gebak bestempeld worden. Voor de liefhebbers verkopen wij ook Brusselse suikerwafels, welke u zo direct kunt eten, of thuis lekker van een laagje jam of slagroom voorziet. En heeft u onze bananenbollen al geproefd? Oliebollen gevuld met gepureerde bananen en van buiten voorzien van een laagje bananensuiker.

Oliebollen bezorgen

Echt Hollands zijn natuurlijk ook onze ambachtelijke stoofperenbollen, de frisse kersenbollen die niet alleen een heerlijke kersenvulling hebben maar ook bestrooid worden met mooie kersensuiker. En wat dacht u van de ouderwets lekkere rum-rozijnenbollen, gevuld met boerenjongens? Al deze lekkernijen zijn te koop in onze mooie, schone kraam maar u kunt ook al deze oliebollen online bestellen. U kunt daarbij volledig uw eigen smaak volgen, maar ook een van onze pakketten bestellen, waarin u een assortiment van onze meest populaire oliebollen vindt.

U hoeft dus de deur niet uit om deze lekkernijen te gaan halen, u laat eenvoudig uw oliebollen bezorgen. Oliebollen appelflappen, kersenbollen, berlinerbollen, kijkt u vooral naar ons ruime assortiment. Gaat u oliebollen bestellen, dat heeft u hier het beste adres gevonden!

Oudejaarstip!

Oliebollen invriezen, uit zichzelf laten ontdooien (2 uur van te voren). NIET ONTDOOIEN IN DE MAGNETRON! Vijf minuten opwarmen in een voorverwarmde oven op 160 graden.

Eet smakelijk

vanaf

Oliebollenpakket het andere kerstpakket

Oliebollenpakket Pakket samenstellenpakket samenstellen

Of laat de bollen bezorgen!

Bezorgbol
Online oliebollen bestellenpakket samenstellen